Viborg

Kontorfællesskab - KUN ET LEJEMÅL TILBAGE
Kontorfællesskab - KUN ET LEJEMÅL TILBAGE

Velkommen til Falkevej 15 – et prisstærkt kontorfællesskab der har gennemgået en opdatering på materialerne, både når det kommer til køkken- og kantineforhold samt ved indgangspartiet og i forbindelse med toiletfaciliteterne*. Vi har lagt os i selen for at skabe et mere moderne udtryk i de eksisterende rammer, så du og din virksomhed kan føle sig hjemme og passe ind.

 

Fordele

Vi har indrettet et gennemrenoveret kontor-showroom, der illustrerer den standard, der efter aftale med lejer kan opnås. Der findes dog også lokaler i kontorfællesskabet, der står i en mere original forfatning og som, hvis det ønskes, kan lejes sådan til et mindre nedslag i prisen.

Vi tilbyder dig gratis parkeringsforhold lige foran ejendommen, og der er mulighed for adgang til hurtigt internet.

 

Fleksibilitet

Vi vil gerne indlede længerevarende lejeforhold med vore lejere, men tilbyder samtidig en god portion fleksibilitet, da vi ved at markedet ændrer sig, og firmaer kan have brug for at tilpasse sig en ny virkelighed. Derfor tilbyder vi også lejeperioder ned til en måneds varighed mod begrænset ekstra betaling.

 

Området

Falkevej 15 er beliggende lige over for Banebyen, hvor det summer af aktivitet. Her opføres både boliger og lokaler til liberale erhverv. Begge dele er med til at skabe en varieret bygningssammensætning og en positiv og værdiskabende udvikling for området.

 

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du en fremvisning så kontakt os gerne.

 

Tommy: tl@gtejendomme.dk / 7211 7998

 

Jette: jrb@gtejendomme.dk / 7211 7994

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Viborg

Areal: 20 m²
Ledig fra: 01.06.2021
Anvendelse: Kontor Lager
Falkevej 15
8800 Viborg
Forespørg på dette lejemål Hent plantegning